My Famiy Would REBEL if we didn't have this weekly!๐
and it's way better from scratch!! โอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญ
Hi there reader,
We have a Mexican dinner on the menu every weekโwhich is impressive because we rarely repeat meals because of all the recipe-creating I do!
I love how the taco meat in Ground Beef Tacos is made with your own pantry spices, which taste much better than a packet from the store. We serve with Mexican rice and toppings like pico de gallo and guacamole.
โ
โ We love to crisp up our corn tortillas! Cook for about 1 minute, until golden and crisp, then flip and repeat with the other side of the tortilla. Remove to a paper towel-lined plate. It's the little details that make ALL the difference!
No comments:
Post a Comment