A little spring-y comfort skillet kinda meal
โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ โ
The beige and the beautiful! This dilly beans and peas skillet hits some comforting notes, but it's also loaded up with veg and beans. Perfect for scooping up with crusty bread on a chill and rainy night. We've had a lot of those recently around here.The cook time on this vegan dinner is about 20 minutes thanks to canned butter beans and frozen peas. We load them up with flavor from garlic, shallots, fresh dill, lemon, ground coriander, and miso. Check out the new recipe here. Take care โฅ๏ธ | | | Be well and happy cooking! Laura | | | | | You received this email because you subscribed to our list. You can unsubscribe at any time.
Laura Wright PO Box 23066 Welland RPO Seaway Mall, ON, L3C 7E7 Canada | | | |
No comments:
Post a Comment