Let me know if you make this one! And send me a pic๐ท โอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญ
Hi there reader,
It's no surprise this recipe was such a hit this month! With brunch season going strongโthanks to the warmer weather and spring holidaysโour Spinach and Bacon Quiche has been on everyone's menu.
โ
Here's why it's a favorite:โ โ๏ธ The crust bakes up golden and crisp (no soggy bottoms here!) โ๏ธ The filling has the perfect ratio of eggs to cream, so it's light but still rich โ๏ธ You can prep it ahead and even freeze leftovers โ๏ธ It works for breakfast, lunch, or dinner
Make it your own: Try swapping the Swiss for Gruyรจre, or add mushrooms or caramelized onions for a twist.
It's everything a great quiche should beโand once you try it, we think it'll earn a regular spot in your rotation.
The flavor combination in this broccoli cheese quiche is truly crave-worthy and the best part is it uses staple ingredients most of us always have on hand; eggs, milk, cheese, and veggies.
And let's be honest, I usually have a homemade pie crust in my freezer, making this meal truly effortless.
No comments:
Post a Comment