And it's pretty sweet ๐ง โอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญ
| Today I'm giving you a behind-the-scene peek into one of my favorite parts of my job. Farm tours! ๐ There's so much misinformation about how food is grown and processed. So farmers want to spread the word about how it all actually works. Over the years, I've been lucky enough to visit fruit farms in Washington State and dairy farms here in Ohio. I even went to a 40,000-cow feedlot in Colorado so I could see things for myself. And of course, share what I learn with all of you. Last fall, I went to Michigan to see how sugar is grown and processed. I learned so much--and it was one of my favorite farm tours yet. Our hosts made a video about the tour, and I thought you might enjoy seeing it. Tap the button to see the video. (That's me on the harvester!) | | | It's a Good Day For... Some sugar-related posts | | The Truth About Sugar I โค๏ธ debunking myths! | | | Is Coconut Sugar Healthy? Is it worth the extra cost? You can also listen to someone read this post here. | | | My Favorite Sugar Cookie Recipe With naturally-pink raspberry buttercream frosting. | | |
| ๐ Thanks so much for being here! Sally | |
| | |
No comments:
Post a Comment