4 fresh dinners to celebrate spring! ๐ฑ โอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอโอยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญยญ
Hi ,
It's officially spring!
To celebrate, I have a "mini meal plan" for you this week.
It consists of four fresh dinner recipesโ
They're all weeknight-friendly, and they have enough ingredient overlap to streamline your shopping. Find prep tips and suggested swaps below!
A Mini March Meal Plan Kick off the week with these protein-packed grain bowls! They're loaded with fresh veggies, roasted chickpeas , and a tangy yogurt sauce .
Prep tip: Make the pickled onions 1 day ahead. โMake it vegan: Replace the yogurt sauce with tahini sauce .
โ
These gooey noodles are everything I want on a spring weeknightโthey're fast, filling, and super fresh.
Suggested swap: If you have leftover cucumbers from yesterday's bowls, use them in place of the radishes here.
โ
These tasty tofu cutlets have a crisp, nutty sesame seed crust. Make them in the air fryer or the oven!
Serve them with: snap peas and edamame left over from yesterday's noodles, plus a scoop of rice โ
โ
This 20-minute pasta is one of my weeknight favorites!
Serve it with: a simple green salad or chopped salad โ
โ
On Friday, make a simple rice bowl or frittata to use up the odds and ends in your fridge...or get takeout. ๐ A homemade veggie pizza is always a solid option too.
More Spring Dinner Ideas I hope you love this mini meal plan! We got tons of interest in meal plans in our March reader survey, and Jeanine and I are thinking about ways to create them for you more regularly. Stay tuned for news on thatโwe have some exciting things in the works!
Happy cooking! --Phoebe
Loving these emails? To get an email whenever I post a new recipe or article,
click here .
No comments:
Post a Comment